Weer heet nieuws van Ibiza! Lil Kleine en Jaimie gaan uit elkaar

Koen-Kardashian
Koen-Kardashian

Tenminste dat is het verborgen bericht dat haar handtasje Koen Kardashian de wereld instuurt. Want ondanks dat we een beetje simpel uit onze ogen kijken zijn we lang niet gek. Op de bril van die verschrikkelijke aansteller staat te lezen: “Super matchy with my super future ex husband.”

Nou en zou je denken, ware het niet dat zijn tekst onder de foto “You’re doing amazing, sweetie” staat. Wat vrij vertaald betekent dat Jaimie het fantastisch doet in haar scheiding van die verticaal uitgedaagde rapper van haar. Of we zitten er helemaal naast. Dat kan ook.

https://www.instagram.com/p/CQ8-pGBpbBI/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x