Instagram-bimbo bang voor vaccinatie: ‘Grotere cupmaat door Pfizer’

olivia
olivia

Ah, als we daar Olivia Talar niet hebben. U kent haar niet, wij kennen haar niet, maar met 240.000 volgers op Instagram is ze schijnbaar toch iemand die er toe doet in het dieptreurige influencerwereldje.

Olivia is voornamelijk bekend vanwege haar voorgevel en deelname aan Ex on the Beach. Geeft verder niets, iedereen maakt wel eens fouten. Maar waag het niet om haar weg te zetten als inhoudsloos. Olivia doet namelijk haar eigen onderzoek en is er zodoende achtergekomen dat die vaksienaasies van tegenwoordig niet helemaal pluis zijn. Pfizer geeft je namelijk dikkere memmen. Tot wel twee cupmaten groei!

Laten we met z’n allen hopen dat deze complottheorie gewoon waar is.

olivia talar
Instagram-bimbo bang voor vaccinatie: 'Grotere cupmaat door Pfizer' 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x