NIEUWS: Roddelpraat gaat naar 18 uur

BREEK RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET - WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!
BREEK RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET - WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!

Lieve Roddelpraatvrienden, belangrijk nieuws van het hoofdbureau. Vanaf vandaag komen de reguliere uitzendingen om 18 uur oline bij onze gabbers van Youtube. Dus een uurtje later. Waarom deze verschuiving? Ten eerste kijken er dan direct meer mensen. Ten tweede omdat Youtube ons daardoor iets meer aanprijst.

Dat doen ze nu vrijwel niet omdat we heel stout en weinig inclusief zijn, maar als je het eerste uur goed scoort kunnen ze haast niet anders. En ten derde: onze editor is zo traag als dikke stront door een rietje de berg op. We geven hem dus een extra uur zodat het dan op tijd af kan zijn. Dus vanavond 18 uur staat ie er weer!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x