Jan Versteegh wordt weer gymleraar

Jan-Versteegh
Jan-Versteegh

Want hij wordt er bij RTL-Talpa uit gesodemieterd. Althans dat zegt tv-kenner Angela de Jong van het AD. En als die boze heks het zegt is het zo. Jan presenteert nu Lingo en dat kan werkelijk iedereen. Liever gezegd, het programma is de droom van Dennis. Dus als ome John een vervanger zoekt voor weinig, bel Dennieboy.

“Wat moet je daarmee? Lingo kan iedereen presenteren die bij RTL een contract heeft”, aldus De Jong over Jantje. Versteegh is natuurlijk een aardige kerel, alleen hij kan bijzonder weinig. En dat gaat zijn kop kosten. Ook zijn road to fame zal het niet redden. Want nadat hij haar op Robinson Island had gewiept heeft zij ervoor gezorgd dat ie bij BNN-VARA aan de slag mocht. Deze Geraldine Kemper kan ook opzoek naar een andere job, aldus Angela. “Dat vind ik er ook wel eentje die moet vrezen voor haar baan.” Er zullen dus heel wat laagvliegers door de fusie van Tapla en RTL richting vergetelheid stromen. Gelukkig zijn wij onafhankelijk.