Een update omtrent het zomerlichaam van de depressieve postbode

koet
koet

Ruben Koet, de naar verluidt depressieve PostNL-medewerker, begint zijn draai weer te vinden. Hij mag dan misschien in een natte bungalow op een Polenkamp wonen, de beste man heeft sinds zijn breuk met die bolle Ketjap Manis-verslaafde wel mooi een rock hard zomerlijf te pakken.

Onlangs toonde ons Ruben al trots zijn 100 kilo aan voornamelijk spiermassa aan zijn trouwe volgers. Daarop volgde zelfs een selfie met zijn nieuwe liefde. En vandaag verblijdt hij het wereldwijde web met een sfeershot uit een of ander Disney-park. En wat denk je? De transformatie van depressieveling naar eerste klas entertainer is in volle gang!

Jan Roos gaat het nog lastig krijgen als ze elkaar in de ring van Boxing Influencers treffen…

https://www.instagram.com/p/CQqJA3VFvXC/

[block id=”ruben-koetlife-in-het-nieuws”]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x