Rapper: ‘Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis’

Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis
Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis

Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis. We kennen haar totaal niet, maar ene rapper S10 (spreek uit: S10) is he-le-maal klaar met zowel Geert Wilders, Thierry Baudet, Mark Baanders als ons Dennis.

In een interview met het zieltogende VICE (waarom bestaan die lui nog?) mag de 20-jarige S10 – geboren in het ruige Abbekerk – leeglopen over wie absoluut niet op haar begrafenis mogen komen. Een heerlijk positieve kijk op het leven, zoals we gewend zijn van VICE, nu al nadenken over je begrafenisgasten.

Enfin, het meisje met het gruwelijke levensverhaal waar iedereen graag naar luistert vindt Dennis Schouten en Markie ‘hele nare mannen’ die misbruik maken van de zwakkeren in onze gezellige samenleving. Afgetopt met een vleugje racisme en seksisme.

Nou, bedank S10tje, we hopen dat je begrafenis voorlopig niet aan de orde is. We willen echter wel graag komen.

Rapper ‘Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis’