LEEEUUUKK!!! De pruik is terug

De pruik is terug Dennis Schouten kruipt in bed bij Rogier
De pruik is terug Dennis Schouten kruipt in bed bij Rogier

Het leven van Rogier Smit is een achtbaan, De pruik is terug. Heeft hij net een nieuwe aanbidder gescoord, probeert hij Dennis richting frikandellenbos te verleiden, is daar opeens de pruik wieder da. En dat is vreemd, want Roog (zoals wij hem mogen noemen) had net nieuw haar in zijn kale bats laten zetten.

De pruik is terug

En als je nog niet bent opgeschrikt van zijn pruik is de vraag daar wie die mokkakleurige bro naast hem is. Want allemaal leuk en aardig, maar dit is niet die aristocratische Italiaan. Ze hebben wel dezelfde instappers, dus wellicht is Rogier aan de boemel met deze mens van kleur. LEUK!

https://www.instagram.com/p/CP_VjIiNa1E/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x