Best Social Media stapelgek

Regenboog
Regenboog

We spugen niet in een sterk bakkie als het om gekkigheid gaat, maar dit is toch echt om te janken. Woker dan The Best Social Media wordt het niet. Ze zijn zo politiek correct daar dat ze hun koffie alleen maar zwart met een regenboogvlaggetje drinken. Nu staat er weer een groot transformer-leuter verhaal op hun site van ene Nijs die vroeger een meis was. En oh ja, hij is niet wijs.

Want dat is toch wel zo ongelofelijk bezopen aan die diversiteitsmaffia. Ze zijn stekenblind voor discriminatie, mensenrechtenschendingen en racisme als het ze uitkomt. Zo ook Nijs met zijn hele verhaal over zijn comming out. Hij/zij/het doet maar lekker. Veel plezier en een strik erom heen. Maar kijk even naar zijn account waarop hij dit verhaal doet.

Schermafbeelding 2021 06 10 om 09.19.01
Best Social Media stapelgek 2

Nijs is dus voor het communisme en voor de Palestijnen. Homoseksualiteit was volgens de bolsjewieken een “verdorvenheid was van de bourgeois onderdrukkers”. Het werd ook gezien als een psychische ziekte en bij wet verboden door Stalin. Er stond een straf op van 5 jaar werkkamp, dat nauwelijks werd overleefd door de veroordeelden. Waarom Nijs zich zo communistisch voelt mag Jozef weten. Want de communisten haten Nijs. Net als de Palestijnen. Want als Nijs een wandelingetje zou maken in Gaza, met zijn ongebouwde gebeuren, zou Nijs eerder aan een kraan op de marktplaats worden opgehangen dan dat ie LHGBTIQ+ kan zeggen. De doodstraf staat daar op homoseksualiteit en transseksualiteit, dus waarom Nijs en de Nijsen zo hunkeren naar wat liefde uit de Palestijnse gebieden is me een raadsel. En oh, ze hebben wel een enorme hekel aan “apartheidsstaat” Israël waar gaycapital of the world Tel-Aviv is gelegen en je zo gay mag zijn als een knol.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x