Viola Holt (267) ook knettergek

Viola-Holt
Viola-Holt

Er lopen tegenwoordig meer gekken op straat dan er in het gesticht zitten. Door alle bezuinigingen op de GGZ worden we steeds vaker geconfronteerd met mensen die normaal met het schuim op de lippen in de isoleercel zouden moeten zitten. Zo ook Viola Holt. Voor onze jongere lezers, deze mevrouw presenteerde in de guldentijdperk (dat was onze munt toen) een programma op televisie (dat is dat ding waar je Playstation op is aangesloten) genaamd de 5-uurshow. Daar keken alle huisvrouwen (tegenwoordig influencers) van het land naar.

Holt zet op haar Facebook (dat is social media voor oude mensen) dat ze magnetisch is geworden. Een nagelschaartje bleef aan haar hangen. Nu komt dat volgens door dat gevaccineerde mensen haar hebben besmet met hun magnetisme. Is er een dokter in de zaal?

WhatsApp Image 2021 06 06 at 11.34.25 1
Viola Holt (267) ook knettergek 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x