Gaat Lil Kleine te veel met grote criminelen om?

Gaat Lil Kleine te veel met grote criminelen om?
Gaat Lil Kleine te veel met grote criminelen om?

Gaat Lil Kleine te veel met grote criminelen om? Het antwoord daarop kunt u vast en zeker zelf wel verzinnen.

Rapper Lil Kleine, die onlangs de moeder van zijn kind met een lege fles tegen het hoofd sloeg, dropte gisteren een ietwat hallucinante verklaring over De Ruzie van 2021 en claimt dat er ab-so-luut geen geweld aan te pas kwam. Die vlieger gaat zelfs voor misdaadjournalist John van de Heuvel niet op. Hij stipte nog maar eens aan wat iedereen eigenlijk al weet: Lil Kleine gaat wel héél veel met criminelen om.

Op Radio Veronica gaf John iets meer tekst en uitleg over de figuren waar L. Kleine zich zo graag mee omringd. “Dat zijn serieuze jongens kan ik je zeggen. Zij worden verdacht van zware georganiseerde misdaad, drugshandel, gelieerd aan liquidaties. [..] Dat wil niet zeggen dat hij daar zelf deel uitmaakt, maar hij schurkt er wel tegenaan. En dat is niet zo slim.”

Wij hopen vooral dat ze Ons Jan niets aandoen na de uitzending van vorige week. Roddelpraat zonder die bolle, brrrr, we moeten er niet aan denken.

Bekijk hieronder het “statement” van Jorrik en Jamie:

Foto gehavende Jaimie Vaes