Monica Geuze doet lugubere vondst

Monica Geuze depressief en in relatiecrisis
Monica Geuze depressief en in relatiecrisis

Potverdikke, het leven van een influencer gaat ook niet over rozen. Die maken de hele dag de meest verschrikkelijk dingen mee. Zoals Moontje Geus. Want wat vond ze op het balkon van haar broer en beste vriendin Matthijs? Een dooie duif!

En die was niet zomaar een beetje dood, die was al heel lang richting de schepper vertrokken. Want meneer de duif is al flink ontbonden. We hopen dat Monica en Thijs niet te erg zijn geschrokken. Want dit levert trauma’s op.

WhatsApp Image 2021 05 30 at 01.28.01
Monica Geuze doet lugubere vondst 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x