Goh, BN’ers als dragqueens

Jim-Bakkum
Jim-Bakkum

We leven in vreemde tijden. Want waar de hele dag wordt geschreeuwd dat je vooral jezelf moet zijn willen de politiek correcte BN’ertjes vooral dat je niet jezelf bent. Je moet denken en doen als zij, anders deug je niet en mag je niet meer meedoen. Behalve dan als je jezelf wil verbouwen of als kerel je als vrouw wil aankleden, dan hoef je juist niet jezelf te zijn. Heel verwarrend.

Gisteravond liepen er in het programma Make Up Your Mind een paar mannen met hun snikkel tussen de benen geplakt. Want iedereen moet vinden dat dragqueens heel normaal zijn. Dus deden onder andere Jim Bakkum, Barry Atsma en Peter R de Vries gezellig mee.

E1dYhOwXsAEyTvZ
Barr Atsma met plaktieten en een rode baard
E1dYg6gXIAYZyXj
Jim Bakkum voelt zich wel erg thuis in zijn nieuwe uiterlijk
E1dYh2kWYAg6sRB
Peter R de Vries is ook als vrouw een enorme l*l
E1dYhilXMAI264S 1
En wie deze meneer is weten we niet.

Enfin. Een groot succes. Ze zullen ook vast wel weer gaan roepen dat het taboedoorbrekend is, terwijl dit niets meer dan een freakshow is. Jim Bakkum vat het mooi samen in een tweet. “Be Who You Are”, zegt ie terwijl hij nou juist niet was wie hij is.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x