Er is een god! Gordon naar België

Gordon
Gordon

Hoe minder Gordon, hoe beter voor ons land. Dus als hij bij de zuiderburen televisie gaat maken hoeven wij hem minder te zien. Zijn woordvoerder (zou dat Toto zijn?) zegt dat “het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België.” De BCJ gaat dus naar België. Misschien vinden zij die pies- en poepgrapjes nog leuk, want wij zijn er wel klaar mee. Daarbij is de televisiecarrière van Goor zonder Geer hier als een nachtkaars uitgegaan. Alleen Rutger Castricum heeft meer flops op zijn naam staan.

“In België geweest voor een heel tof project en daar kwam ik Laura Tesoro tegen!”, schrijft ie op zijn Insta. Wat dat toffe project is weten we nog niet. Maar hij zal er wel weer een spelletje gaan presenteren. Wie Laura Tesoro is mag ook Jozef weten trouwens.

https://www.instagram.com/p/CO0vkv5pGjh/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x