Patty Patty Patty geeft tip voor het verbergen van een oma onderkin

Patty-Brard
Patty-Brard

Onze Pat is natuurlijk de godmother of alle veenlijken en weet dan ook met handige tips en trucs voor het verval op foto’s enigszins te verbergen. Deze week een nieuwe tip: doe heel nonchalant je handen onder je kin, zo is je bejaarde kalkoenennek niet meer te zien.

La Brard is alweer 66 jaar en dat zou je haar ook zeker geven. Toch weet de diva van Shownieuws zichzelf meestal aardig op de gevoelige plaat te presenteren. Dat heeft er alles mee te maken dat Patty gebruik maakt van hele handige oplossingen. Niet alleen je hand voor je flubbernekkie houden is er een, ook met beide handen je huid strak trekken zoals onderstaande foto aantoont is superhandig voor de dames die zich 18 voelen, maar er 81 uitzien.

Schermafbeelding 2021 05 13 om 08.56.14
Patty Patty Patty geeft tip voor het verbergen van een oma onderkin 2

Hieronder staat een afbeelding van Pat met haar truc voor het nekvel. Ook heeft ze standaard haar mond een beetje openstaan, dat voorkomt rimpels langs de bakkes. Wat een vrouw!

https://www.instagram.com/p/COxvL5Vsqib/?utm_source=ig_web_copy_link