Rogier en Frank moeten hun bakkes houden van RTL

Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes
Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes

Ze mogen geen woord met zeggen over hun stuk gelopen relatie. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, aldus Frank den Oudennicht. Hij denkt niet dat hun gedoe een probleem zal worden bij de opnames van hun nieuwe programma De Druiventros: D’r op of d’r onder.

Frank: “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt. We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.” Het is dus wachten tot het moment dat het verkeerd gaat, want Frankie kan er wel zo over denken, maar vriend van de show Rogier is zo instabiel als een dronken ballerina.

LEEEUUUK!

Want laten we eerlijk zijn. Met het karakter van onze Rogier gaat het natuurlijk ontploffen. Zeker als hij op vaste tijden het interieur van zijn neusgaten blijft bepoederen. Tegen de tijd dat de liefde tussen Rogier en Dennis tot volle wasdom is gekomen zou het zomaar kunnen zijn dat deze twee de show overnemen. Kan Frank mooi naar het bejaardentehuis en Jan de depressieve postbode achterna.