Dit vindt Ferry Doedens van zijn Onlyfans-avontuur

ferry-doedens
ferry-doedens

Gevallen soapster Ferry Doedens besloot enige tijd geleden een fap-imperium op te zetten en op camera een arme wasbak te vullen met zijn mannenpap. Hij hoopte dat Nederlandse fans dat niet zouden zien, maar het lekte toch uit.

Ferry had zijn Onlyfans-account namelijk op onzichtbaar gezet voor Nederland, Duitsland en België, maar goh, hij werd toch herkend door Nederlanders in andere landen, waarna de boel explodeerde. Net als zijn carrière. “Dat was inderdaad best naïef gedacht natuurlijk. Alsof er buiten die drie landen geen Nederlanders op de wereld zijn. En bovendien: ook vanuit Nederland weten de echte fanatiekelingen dat via bijvoorbeeld een VPN-dienst, die je internetverkeer versleutelt en je IP met je fysieke locatie verbergt, echt wel te omzeilen”, aldus IT-expert Doedens in een interview met Nieuwe Revu (bestaat dat nog?).

Het is niet bekend waar Doedens momenteel zijn geld mee verdient.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x