Dennis blijkt kijkcijferkanon bij Diep

dennis-eo
dennis-eo

Gisteren was er weer een uitzending van Diep, het EO-emotieprogramma waar ons Dennieboy twee weken terug met Lego-poppetjes aan het gooien was. En er keek ook nu weer geen hond. Dit keer was Nienke Plas te gast om een hele nacht op te blijven in de hoop dat je gaat janken van vermoeidheid, waar de presentator dan van zegt dat je openstaat voor verandering. Een schamele 25k mensen namen de moeite, maar iedereen weet dat het hier gaat om 1 kijkcijferskastje dat aanstond bij het programma waar onbekende bekende Nederlanders door psychiaters worden bevraagd over hun oninteressante leven.

De week ervoor was die engnek van een Koen Kardashian. Ook toen lag er 1 bejaarde voor de buis te snurken en scoorde het 25k. Toen Dennis daar een nachtje over zijn moeder zat te keuvelen pakte hij wel mooi 80.000 kijkers. Dat betekent maar liefst 3 slapende 80-plussers. Hoppa! Steek die maar in je zak. Dennis is een kijkcijferkanon.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x