Ronnie Flex voelt zich genaaid door Top Notch

Ronnie Flex doet weer dom
Ronnie Flex doet weer dom

Daarom verlengde hij zijn contract daar niet. “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”, aldus zijn manager. De zanger liep zelf leeg op Twitter: ‘Ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb… het is een pure schande, dat meen ik echt”.

De breuk tussen Flex en Top Notch was in 2019, maar tot nu toe zweeg de rapper nog. Ronnie tekende op zijn 19e en werd er volgens eigen zeggen flink financieel ingenaaid door het platenlabel. Top Notch liet vandaag weten geen toelichting op de kwestie te willen geven.