Melanie Suijkerbuijk (Koetlife) slaat terug

Melanie-Suijkerbuijk
Melanie-Suijkerbuijk

Ook bij dat lelijke dikke wijf is het bekend geworden dat onze jongens van de YouTube inkomsten zijn geknikkerd. De ex van de depressieve postbode moet er bijzonder hard om lachen en dat gunnen we dat gedrocht natuurlijk ook. Ruben heeft de hele dag geknutseld aan een plaatje met Jan’s hoofd erop. Heel origineel hoor. En Melanie deelt hem op haar Insta.

“Die het laatst lacht die lacht het best” schrijft Melanie in haar beste Nederlands. Maar liefst 153 mensen vinden haar tekst en de grap van haar ex leuk. Suijkerbuijk stuurde Jan ook nog een dreigende app: “Jij gaat je excuses aan mij aanbieden. Dat weet ik zeker.” Reactie van Jan op die app: “Je kan mijn zoute ballen zuigen. Dat weet ik zeker.” Enfin, die komen niet bij elkaar kerst vieren. Dat weet ik zeker.

https://www.instagram.com/p/CN8XLy8hh1C/?igshid=1il2be6wlrviy

[block id=”ruben-koetlife-in-het-nieuws”]