SCOOP: Reinout Zorge (NN) naar PowNed

Reinou-Zorge
Reinou-Zorge

Wie is Reinout Zorge in godsnaam? Nou, hij is de verslaggever van Nieuw Nieuws, waar onze Dennis nog de scepter zwaait. Volgens Jan een waardeloze site, maar Jan vindt alles dat met GeenStijl te maken heeft waardeloos. Oud zeer of zoiets. Enfin. Reiniboy gaat NN verlaten voor het grote NPO-geld. Hij is de nieuwe aanwinst van Dominique Weesie (walgelijke man).

Saillant detail: Dennis heeft hem ontdekt als verslaggever. U weet wel, Dennis die bij PowNed eruit werd geflikkerd omdat ie niet genoeg BNN-VARA is waar ze mee gaan fuseren. Nog saillanter detail: Reinout was de eerste cameraman van Roddelpraat. Als Dominique Weesie (walgelijke man) dat weet is het waarschijnlijk weer snel douchen voor onze Rein. Geniet van het geld zolang het duurt, cowboy.