Beau laat vader Frans Bauer opstaan uit de dood

Frans-Bauer
Frans-Bauer

Nou lekker dan. Zit je te vertellen over je nieuwe reisprogramma bij Beau en begint die kakker opeens te raaskallen of je vader al is gevaccineerd. Nee, die is niet gevaccineerd want die is namelijk al zes jaar dood.

“Wat een stomme vraag, wat een flater”, zei Beau nadat ie erachter was gekomen dat de vader van Frans geen vaccin meer nodig heeft. De volkszanger bleef gewoon vriendelijk tegen de presentator, want bij Bauer krijg je de pis niet snel lauw.

UPDATE: “Beau is een schat en heeft een speciale plek in mijn hart. Knuffel voor Beau”, schrijft Frans op Facebook.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x