Barbies nieuwe vriend uit het hart en in de bak

Barbie-Gilly
Barbie-Gilly

Dit nieuws komt niet uit eerste hand, maar het is meer een vuige roddel. En dan is het zeker waar. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft relatieproblemen. Nu heeft Barbie altijd wel problemen en vooral met relaties, maar deze is weer chique hoor. Gilly, de vader van haar derde afgenomen kind, schijnt in de knast te zitten en hun verkering uit. Of het waar is weten we niet, maar te mooi om dood te checken.

Ze kreeg een kind met Gerrit, maar toen baby Djemino nogal donker afstak bij de witte snoet van hem bleek het kind van een ander. Nu is het algemeen bekend dat de benen van Samantha vaker opengaan dan de sluizen van IJmuiden, maar deze zag niemand aankomen. Het jongetje bleek van Gilly en toen Gerrit aan de kant werd gezet kreeg het de naam Angelo. Een hele verbetering want Djemino is nogal al een kermisnaam. Angelo doet het beter op het woonwagenkamp.

Nu blijkt dat Gilly ook alweer loesoe is. En niet alleen uit het hart van het clowntje Barbie, maar ook uit de maatschappij. Hij zit namelijk in de bak. Het is niet de eerste keer dat Samantha warme gevoelens krijgt voor iemand die het wetboek minder goed uit het hoofd kent. De vader van de eerste twee afgepakte koters, Michael, is ook een bekende van de politie. Hij schijnt te dealen in oppeppende middelen waar veel BN’ers de neusjes mee poederen. Al met al een prachtig verhaal om het weekend mee te beginnen, dachten wij zo.