Ismail Ilgun doorbreekt stilte, gooit screenshots van DM openbaar

Ismail Ilgun doorbreekt stilte, gooit screenshots van DM openbaar.
Ismail Ilgun doorbreekt stilte, gooit screenshots van DM openbaar.

Treiterneus Ismail Ilgun doorbreekt stilte nadat hij is weggestuurd bij de VPRO, vernamen we gisteren. Het werd de omroep toch iets te gortig dat hij aan het heulen was met exposers, terwijl hij zelf een docu over dat item aan het maken was.

Op zijn YouTube-kanaal reageert hij zelf op de kwestie, en laat een paar sappige DM’s voorbij komen:

“Het is all good! Ik blijf liever dicht bij me principes en deal met de gevolgen ervan. Ik doe dit werk al 5 jaar, ik ben gegroeid als mens en ik weet dat er niks meer waard is dan tevredenheid met jezelf. Je moet jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en trots zijn, dat ben ik. Dit programma zou zes weken te zien zijn en erna vergeet iedereen het weer, ik zelf moet leven met mezelf. Dat doe ik nu met vrede want ik weet waar ik voor sta en wat ik wil. Niemand krijg mij uit de weg, geven mensen mij geen podium? Dan creëer ik die”

WEGGESTUURD BIJ VPRO - REACTIE / UITLEG

Ismail Ilgun doorbreekt stilte en weigert ondanks verschillende verzoeken de video te verwijderen en zegt door te gaan met zijn YouTube-kanaal. Hij wil voortaan onafhankelijk zijn. Nou, we zien je op Backme, Ismail!