Robbert Rodenburg WOEST op PowNed

Glimworm is man Robbert Rodenburg glimworm waant zichzelf tv-ster
Glimworm is man Robbert Rodenburg glimworm waant zichzelf tv-ster

De gladde aal der YouTube-sterretjes, Robert Rodenburg voor intimi, zit weer eens vanuit zijn rukbunker kritiek te leveren op van alles en nog wat.

Het zieltogende PowNed, dat op het punt staat te fuseren met BNNVARA, kwam recent met een nieuw programma op de buis: Goed Fout. Een show met allemaal hot takes over wat je nog mag zeggen in deze BARRE tijden. Ontzettend gaap, want je mag gewoon nog alles zeggen, immers.

Echter was dit tegen het zere been van glimworm Robbert Rodenburg, de omhoogpijpende aandachtsspons die zich alleen maar kan uitdrukken in aangeleerde termen van andere BN’ers. Dus toen hij het programma Goed Fout zag kon hij maar één reactie formuleren: ‘Wat onwijs progressie programma. Mijn hemel.’

Hee Robbert, tieft eens op naar die safe space van een YouTube-kanaal van je, en laat de rest van Nederland met rust.

rodenburg
Robbert Rodenburg WOEST op PowNed 2