Patty boos na commentaar op martelen hond

Patty-Hond
Patty-Hond

Soms hoop je dat dingen niet waar zijn. Zoals bijvoorbeeld het verhaal dat Patty Brard haar doodzieke hondje Lulu ozongas in zijn hol liet spuiten om te genezen. Deze ozontherapie zou helpen tegen tumoren, hartziekten en chronische pijn volgens de gekkies van Natuurlijk Gezonde Dieren, waar Patty haar k*thondjes gratis mag laten behandelen voor wat reclame.

Dat je na jaren drank- en drugsgebruik een beetje vreemd wordt willen we best aannemen, maar dat je zonder knipperen gas in de anus van je hond laat knallen is wel een beetje veel van het goede. Onze Pat vertelde ook Connie Witteman (voorheen zangeres Vanessa bekend van haar hele grote borsten) dat het een prima behandeling is voor haar hondje. En wat al die oude gekke hondenvrouwtjes gemeen hebben is natuurlijk dat ze stapelgek zijn, dus Connie laat ook dagelijks ozongas in de poeperd van haar hond Rocco spuiten.

Kwakzalverij

De bekende bejaarden kregen er veel commentaar op. Ook de Vereniging tegen de Kwakzalverij had nogal een stevige mening over de methode. “Bekende Nederlanders kunnen reclame maken, maar dat wil nog niet zeggen dat het effectief is. Wanneer je ziet dat je hond opknapt zijn sommigen geneigd om dat te beschouwen als teken van effectiviteit. Maar dat is een omdraaiing van de feiten: het dier is genezen na het ondergaan van de therapie en niet noodzakelijkerwijs door de therapie.”

Connie boos

“Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ze nu die ozontherapie willen gaan bestrijden? We hebben toch echt met z’n allen kunnen zien wat dit heeft gedaan! Onverteerbaar toch? Ze willen gewoon ons lekker dom houden en… vooral niet verder kijken.” Nee, want je bent heel slim als je gas in de kont van de hond spuit. Echt waar.

Patty ook boos

Pat vindt het niet leuk dat haar gratis dierenartsbezoek gevaar loopt door al het gedoe. Ze roept op Insta dat die man naast kwakzalver ook een “officieel afgestuurde dierenarts” is. “Hij gelooft alleen niet zo in heel veel (te) sterke medicijnen.” Nou Patty Patty Patty, ik geloof ook niet in te veel sterke medicijnen voor onze vrolijke viervoeters, alleen dat is dan wel nog iets anders dan je hondje martelen met een wolk ozon in zijn kanaal.

UPDATE: Hieronder zie je hoe de anus van Connie’s hond gevuld met gas wordt.

WhatsApp Image 2021 04 07 at 02.18.53 1
Patty boos na commentaar op martelen hond 2