Rapper Snelle ging iets te vlug

rapper-snelle
rapper-snelle

Rapper Snelle, bekend van een hit met Marco Borsato die je meteen wil wegzappen, is overspannen.

Snelle zit in een schisis crisis. Zijn management laat weten dat hij het even wat rustiger aan gaat doen. Want 25-jarige en burnouts/overspannenheid, dat moeten we niet onderschatten. Na meerdere nummer 1-hits en gouden platen en hij ging er zelfs vanuit dat hij binnen nu en een aantal jaar met John Mayer samen kon werken. Blijkbaar ging hij toch iets te, tja, snel.

Intense periode

“De afgelopen twee jaar zijn voor Rapper Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip.” aldus zijn management.

Komende tijd geen nieuwe muziek van Snelle dus. Dit wordt een mooie zomer.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x