Olcay Gulsen vindt zichzelf oninteressant

Olcay-Gulsen
Olcay-Gulsen

En die mening delen we met haar. Dagelijks moesten mensen haar slappe geouweneel aanhoren bij RTL Boulevard en Shownieuws, maar nu is madame opeens te goed voor haar eigen werk. “Met Boulevard en Shownieuws was ik wel klaar. Het interesseert me niks wie het met wie doet. Nu ga ik dieper.”

Goh. Dus ze staat overal aan een desk over niks te neuzelen en opeens wil ze dieper gaan. “Ik was tot een jaar of vijf geleden best oppervlakkig, hoor. Zeker op emotioneel en sociaal gebied. Maar ik leer veel.” En nu heeft ze zo enorm veel geleerd dat ze niet langer wil praten over wie het met wie doet. “Dat is nou eenmaal part of the job en ik ben er redelijk goed in, denk ik, maar er moet ook een diepere laag in mijn tv-werk zitten”. Wel schattig. Eerst zeg je dat het belachelijk is wat je daar hebt staan te doen, maar dan toch jezelf een paar veren in de poeperd steken.