Knallende RUZIE tussen Frank en Martien.

Knallende RUZIE tussen Frank en Martien | Roddelpraat
Knallende RUZIE tussen Frank en Martien | Roddelpraat

De twee grootmeesters van de Nederlandse nono-televisie vliegen elkaar in de geriatrische haartjes. When an unstoppable force meets an immovable object, zouden we het wel willen noemen.

‘Hoef ik niet te zien’

Knallende ruzie tussen Martien en Frank Jansen (de ex van Rogier)? Ja, die twee kunnen elkaar dus totáál niet luchten of zien. Wat schetst onze verbazing? In weekblad Weekend trekt Frank flink van leer tegen de Chateau-handelaar. “Ik kijk nooit naar het programma van de Meilandjes […] Zij interesseren me niet. Ik heb wel een keer gezien dat die man zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op tv. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet te zien.”

Als het waar is dat Martien zijn hond inderdaad onheus heeft bejegend, dat is hier wat ons betreft het laatste woord niet over gesproken!

Schreeuwlelijk

De immer rustige Frank vind Martien daarnaast maar een schreeuwlelijk. “Ik vind het echt helemaal niks. Ik heb geen zin om naar zo’n schreeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van.”

Nou RoddelPraat-vrienden, zeg het maar bij de knallende ruzie, zijn we #TEAMFRANK, #TEAMMARTIEN of toch #TEAMZEROFUCKS?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x