BN’ers gaan dragqueen

Dragqueen
Dragqueen

Het concept ‘iets met BN’ers’ wordt treuriger en treuriger. Waar de laatste hit een knikkershow is, waar god weet wie allemaal in een synthetisch gekleurd shirtje staan te juichen om knikkers die in een knikkerbaan naar beneden rollen, weet RTL nog een stapje verder te gaan. Kerels die zich gaan verkleden in vrouwenkleding.

“In dit nieuwe amusementsprogramma gaan acht BN’ers waarvan je het niet verwacht de uitdaging aan om zich te laten transformeren tot de meest extravagante en prachtige dragqueens.” Ach hemeltje, wat leuk. Lekker inclusief ook. Als ze nog iemand zoeken, Dennis doet aan alles mee.

Make Up Your Mind

“Ze worden compleet omgetoverd door de beste make-up artiesten en begeleid door een dragcoach, waardoor ze totaal onherkenbaar de catwalk betreden. De centrale vraag in dit programma is dan ook: Wie gaat er schuil achter de make-up? Aan twee teams de taak om de identiteit van de BN’ers te raden in…….Make Up Your Mind!” Wat een armoede.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x