Het gaat niet zo goed met Ruud de Wild

Het gaat niet zo goed met Ruud de Wild
Het gaat niet zo goed met Ruud de Wild

De gevierde radio-DJ gaat best slecht momenteel.

Ruud de Wild maakte vorige week bekend darmkanker te hebben. Kort daarop werd hij geopereerd, en zag alles er nog goed uit. Op de Insta van zijn vriendin, de alom geliefde Olcay Gulsen, lezen we dat hij gisteren echter toch weer met spoed opgenomen moest worden. “Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht,” aldus Gulsen, begeleid door een foto van Ruud de Wild aan het infuus.

ruud de wild ziek
Het gaat niet zo goed met Ruud de Wild 2

Naar verluidt moet De Wild drie maanden revalideren. Op de radio wordt hij vervangen door Eddy Keur. Precies, die kennen wij ook niet. Heel veel beterschap Ruud!