“0% alcoholvrij” tanken met het Veenlijk

Patty-Brard
Patty-Brard

Dat onze Patty Patty Patty niet meer aan de zuip is weten we nou wel. Ze praat over niks anders meer. Volgens geruchten gebuikt de diva alleen nog genotsmiddelen die via de neus geconsumeerd kunnen worden. Toch weerhoudt het La Brard niet om de hele dag reclame te maken voor de alcoholvrije bubbels genaamd BRUUD en dat te koppelen aan een meet en greet met de bejaarde presentatrice. Als mensen tot 15 kunnen tellen mochten ze al mee doen aan de prijsvraag.

Wat het extra leuk maakt is dat Patty “0% alcoholvrij” schenkt tijdens deze ontmoeting. Dat betekent dus dat er gewoon weer ouderwets gezopen wordt in huize Brard. Of ze begrijpt niet wat ze zelf typt. Dat kan ook.

https://www.instagram.com/p/CNCUC4Esg5J/?utm_source=ig_web_copy_link