RTL haalt LuckyTV met Bilal offline, wij hebben de beelden nog

RTL haalt LuckyTV met Bilal offline, wij hebben de beelden nog
RTL haalt LuckyTV met Bilal offline, wij hebben de beelden nog
Geen Bilal bij Beau gisteravond, wel een alleraardigste LuckyTV. In de LuckyTV van gisteravond werd een ode gebracht aan de meest veelbesproken rapper van Nederland. LuckTV-maker Sander van de Pavert bracht een nummer ten gehore met pakkende teksten als “laat me je kleine piepelientje zien”, refererend aan het Instagram Live Schandaal met Wahib. Dit leidde op sociale media echter tot honderden woedende reacties, waarop RTL besloot de Tweet met de video te verwijderen. Inmiddels is het kunstwerk ook niet meer op het YouTube-kanaal van LuckyTV te vinden. Een beetje treurig. Dan verzorgen wij de video toch gewoon. Catchy tune! Die gaat de hele dag in ons hoofd zitten.

https://www.instagram.com/tv/CM2iBPVBaI6/