Gers Pardoel dokt 5k voor zijn gestolen tas

Gers-Pardoel
Gers-Pardoel

De rapper (hoeveel rappers telt dit land eigenlijk) looft maar liefst 5000 euro uit als beloning voor het terugbrengen van zijn spullen. In de tas, die uit zijn auto werd gestolen, zitten een laptop en een iPad waar zijn muziek op staat. Lijkt me stug dat de dief blij is met die deuntjes en onzinnige teksten, dus ook hij kan voor het bedrag de boel terugbrengen naar Pardoel.

Geld

Pardoel heeft niet alleen weinig verstand van rappen, ook van geld weet ie niet zo heel erg veel. “Dit is toch een bedrag wat voor heel wat mensen de moeite waard is, want velen moeten er toch al snel een paar dagen voor werken.” Een paar dagen werken voor vijf ruggen netto. Daar moet de gemiddelde arbeider twee maanden voor buffelen. Alleen een drugsdealer hosselt 5k bij elkaar in een paar dagen. Maar goed, Gers is dan ook een ander woord voor mooi en niet voor slim.

https://www.instagram.com/p/CM4KR1JhLZS/?utm_source=ig_web_copy_link