Johan Derksen over Fred van Leer: ‘Heeft hij er nog een rukje aan gegeven?’

Johan Derksen over Fred van Leer: 'Heeft hij er nog een rukje aan gegeven?'
Johan Derksen over Fred van Leer: 'Heeft hij er nog een rukje aan gegeven?'

In de maandaguitzending van Veronica Inside werd door de heren voetbalkenners stilgestaan bij het huil-optreden van Fred van Leer in het programma Hoge Bomen, waarin Jeroen van der Boom emoliedjes voor zijn gasten zingt.

Benieuwd

Niet geheel verrassend bleek Johan Derksen niet tot de doelgroep te behoren: “Ik kan me niet voorstellen dat ik naar Fred van Leer ga zitten kijken. Maar ik ben alleen benieuwd; heeft hij er nog een rukje aan gegeven”, doelend op de onlangs uitgelekte seksvideo van Van Leer. “Het probleem is natuurlijk; voor dit soort bullshit is een doelgroep,” besluit hij.

Wilfred

Wilfred neemt het uiteraard weer voor zijn BN’er-collega’s op: “Hij is razend populair. Zijn theatertour was onmiddellijk uitverkocht. […] Hij was ook erg emotioneel, die Fred. Hij schoot de hele tijd vol.”

“Hij schoot al vol van de reclame,” sloot Van der Gijp af.

René ziet lofzang Fred van Leer: ‘Ik vind dit zó goed’ | VERONICA INSIDE