Bilal Wahib biecht zwaar crimineel verleden op

Bilal-whahib
Bilal-whahib

De acteur, zanger en rapper heeft een verleden als fietsendief, zo bekende hij in De Kalvijn Show op NPO 3. Goedemorgen zeg. Zomaar mensen hun stalen ros jatten. Dat valt nog eens vies tegen van de man die Jan steevast Wilal Habib noemt.

“Maar ik stal niet echt, dat zei ik ook altijd tegen m’n moeder. Als jij de sleutel in de fiets laat, mag ik hem meenemen.” Wat krijgen we nou zeg. Dus als er een sleutel ergens inzit mag je het meenemen en is het geen diefstal. Zo kan je nondeju elke criminele daad goedpraten. Ja meneer de rechter, dit vind ik geen ontvoering. Die vrouw stond daar zonder eigenaar op de stoep. Ik een autodief? Welnee, de sleutel zat er toch in.

Schermafbeelding 2021 03 23 om 20.29.51
Dit is bijvoorbeeld zo’n fiets waar het sleuteltje nog in zit. Bilal zou hem zo hebben meegenomen.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x