Mooi naadje. Geen versoepeling coronamaatregelen

Bierfeest
Bierfeest

Voor iedereen die hoopte dat we weer normaal op het terras ons lens konden zuipen is er slecht nieuws. De coronamaatregelen worden weer eens verlengd. Twee maanden langer wachten op een ijskoud pilsenkindje van een rondborstige jonge bediende. En we mogen dus ook nog steeds niet van Mark Rutte na 21:00 uur buiten zijn, want ondanks dat niemand dat ooit heeft kunnen uitleggen, schijnt dat enorm gevaarlijk te zijn. Iets met donkere steegjes waar het virus dan achter een boom ligt te wachten totdat jij langsloopt als je een rondje om maakt zonder hondje.

Om het allemaal nog erger te maken heeft Mona Keijzer corona opgelopen. De demissionaire staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, beter bekend als Het Paard uit Edam, liet vandaag weten positief te zijn getest. Volgens Hugo de Jonge moet het hele kabinet zich laten testen: „Dan moet je jezelf in de gaten houden. Dan hoef je niet in quarantaine, maar je moet je klachten in de gaten houden. Het advies is om te testen op dag vijf na het risicovolle contact. Dat zou woensdag zijn, dus dat is het advies aan de collega’s.” Vreemd, want wij eenvoudige zielen moeten toch altijd wel in quarantaine als we in contact zijn geweest met iemand met corona. Nou ja, het is een advies van Hugo de Jonge. Die zit er altijd naast.

Mooi naadje. Geen versoepeling coronamaatregelen 2

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x