Kutomroep PowNed nog veel kutter

Powned
Powned

Als je dacht dat PowNed niet veel ergere bagger kon gaan maken dan dat ze al doen heeft het goed mis. Het kan dus toch. De Omroep, waar onze fantastische presentatoren nog hebben gewerkt, is verworden tot een zielig hoopje niks dat wanhopig probeert geaccepteerd te worden door alle andere kutomroepen bij de NPO. Nu komen ze met een show gepresenteerd door Katja Schuurman. Godallejezus. De omroep die Hilversum zou gaan opblazen haalt milf Schuurman uit de kraamkamer om iets voor ze te doen.

Schuurman: „Fantastisch om met Goed fout namens PowNed de zondagavond op NPO 3 te mogen bestieren. Een vrolijke panelshow waarin we onderzoeken hoe we kunnen blijven communiceren als er steeds minder ruimte is voor context. We willen rekening houden met elkaars gevoelens en respect hebben voor elkaars ideeën. Welke rol kunnen humor en ironie daarin spelen? Over tal van prikkelende onderwerpen gaan we het hebben, met discussie en een lach. Ik heb er heel veel zin in!”

Martijn de Koning

En om het om het allemaal nog veel erger te maken werkt aan die show niemand minder mee dan de totaal niet grappige cabaretier Martijn de Koning. Jeweetwel, die bij Jinek Thierry Baudet onder mocht kotsen met racistische teksten. En andere naam in het panel is Edson da Graça. Daar hebben we nog nooit van gehoord, maar die zal ook wel driewerf K U van de T zijn.