Geen vaccin voor Fajah Lourens: “Laat me niet chanteren!”

fajah-lourens
fajah-lourens

Naast 17 miljoen bondscoaches herbergt dit land ook 17 miljoen virologen. Één daarvan zat dit weekend in het PowNed-programma De Nacht van Rutger.

Coronakilo’s

Geen vaccin voor Fajah Lourens, die onlangs nog bij Thierry Baudet van leer trok tegen het coronabeleid, is tegenwoordig gezonsheidsgoeroe en dieettipsverkoper. Bij Ruktor van het PowNed-programma kwam ze daarom met talloze tips om Nederlandje weer beter te maken.

Gewoon fiksen

Mij kun je niet wijsmaken dat we een jaar in deze crisis zitten en er nog geen ziekenhuisbed is bij gebouwd. Dat gaat er bij mij niet in! Ik ben een ondernemer, ik zou het gewoon fixen. Ik geloof niet dat dat onmogelijk is. En als er dan druk op de zorg is, als dat waarheid is, waarom is dit dan nog niet opgelost? Vraag iedere ondernemer in Nederland om 1000 bedden bij te bouwen, en ze doen het,” aldus Lourens.

La Lourens gaat ook geen prikje scoren bij de GGD. Vaccins zijn namelijk troep. Geen shotje AstraZeneca of een pijpje Pfizer voor haar dus. “Ik neem ook de griepprik niet. Ik heb zelf corona gehad en ik heb er helemaal geen last van gehad, behalve een beetje druk op mijn borst. Dus ik zie niet in waarom ik in vredesnaam die inenting zou moeten doen. Je hoeft niet iedereen in te enten. Ik heb het niet nodig! […] Geen vaccin voor Fajah Lourens, ga me niet laten chanteren om me in te enten.

Nog niet zo lang geleden noemde ze de coronatesten onbetrouwbaar.