Viespeuk Nicky Romero doet weer vies: “Ben zoooooooo geillll”

Nicky-romero
Nicky-romero

Bracht deze schitterende website al het nieuws dat Nicky Romero een meisje afperst met naaktfoto’s, die hij stiekem maakt, nu blijkt hij ook om nudes te vragen aan alles en iedereen van het andere geslacht (bewijs onder het artikel).

De wereldberoemde DJ maakt jacht op vrouwelijk naakt op internet. Nick Rotteveel, zoals ie echt heet, kan zo worden veranderd in Nick Ruktteveel. Want waar wil ie anders die plaatjes voor hebben. Het geeft wel een aardig kijkje in het brein van Knicky Romero. Die bijnaam kreeg hij vanwege de gigantische winkelhaak in zijn geslacht. Romero kan aan elke arm duizenden groupies hebben, maar de discjockey vindt het spannender om social media af te speuren naar nieuw prooi. Roddelpraat krijgt van veel dames zijn gebedel om titts and ass opgestuurd. Ondanks dat wij liefhebber van het vrouwelijk schoon zijn zullen wij dat zelf nooit doen (leugen), maar een grietje afpersen is echt een brug te ver (waarheid). Doe ff normaal, Knicky! Met je graatmagere grafharses.