“Nicky Romero chanteert met naaktfoto”

nicky-romero
nicky-romero

Opmerkelijk gerucht in de Extra Uitzending van RoddelPraat deze week. De ingrediënten van dit verhaal:

– Een succesvolle DJ

– Een geknakte penis
– Een late avond op het kansloze Clubhouse
– Dreiging met naaktfotoverspreiding

Presentator Dennis Schouten, die wegens een ernstig gebrek aan vrienden zijn avonden dikwijls slijt in de populaire Clubhouse-app om met ander gajes over niets te converseren, vertelt in de Extra Uitzending dat een dame aldaar openhartig vertelde dat ze was blijven slapen bij Nicky Romero, de 32-jarige top-DJ.

Gebogen

“Dat is grappig, want ik ken een verhaal over hem,” gaat Dennis Verder. “Hij heeft de illustere bijnaam Knicky Romero,” waarmee Schouten zou refereren aan het gebogen geslachtsdeel van de platendraaier. De dame in de Clubhouse-praatkamer moest er om lachen, maar kon het verhaal niet bevestigen. Ze was immers alleen blijven slapen.

Vervolgens zou Romero haar meteen hebben benaderd. “Als ik nog één ding over hem zeg laat hij een naaktfoto van mij uitlekken,” liet de dame aan de ongeveer 200 getuigen in de Clubhouse-kamer weten. Nicky dacht namelijk dat zij het Knicky-gerucht verspreidde, terwijl dat Schouten met zijn irritant grote mond was. Ze claimt dat Nicky de foto vervolgens ook naar haar DM’de.

De dame deelde het volgende app-gesprek met Romero:

romero appgesprek
"Nicky Romero chanteert met naaktfoto" 2

“Heftig verhaal,” besloot Jan Roos het verhaal.

Clubhouse was niet bereikbaar voor commentaar.