Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans

Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans
Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans

Wel potverdorie, Cornelis Willem Heuckeroth.

Gordon in RoddelPraat?

Volkszanger Gordon heeft bijzonder slecht nieuws maar zag de verzoeningspoging met Jan Roos wel zitten. Na het telefoongesprek tussen de heren in RoddelPraat-aflevering #39 leek er zelfs een bezoekje in te zitten. Tussen opnames van 5 tegen 5 en Spaanse les zou hij nog wel een gaatje over hebben voor opnames van de populaire YouTube-show.

“Hahahahhaha

Tot groot verdriet van Dennis Schouten en Jan Roos, Gordon heeft bijzonder slecht nieuws en heeft vandaag laten weten geen acte de présence meer te kunnen geven. In een WhatsApp-bericht laat de ster weten dat hij Dennis teleur moet stellen, omdat werkgever Talpa geen toestemming geeft om aan te schuiven. “De reden is bekend (…) Hoop dat Jan niet al te boos zal gaat zijn,” aldus Gordon, gevolgd door een maniakale lach met opmerkelijk veel ‘ha’s.

gordon roddelpraat
Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans 2

Mediaconglomeraat Talpa is boos omdat in RoddelPraat zo nu en dan Talpa-sterren op het hakblok eindigen. Hierdoor raakte Schouten onlangs zijn baantje bij Radio Veronica kwijt.

Reactie RoddelPraat

Dennis Schouten zegt “erg teleurgesteld” te zijn, maar hij is wel bij Gordon thuis uitgenodigd, waardoor we met z’n allen toch nog met een warm gevoel het weekend ingaan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x