Thierry Baudet feest er op los!

Thierry Baudet feest er op los!
Thierry Baudet feest er op los!

Thierry Baudet feest er op los en de grote winnaar van de verkiezingen is natuurlijk Thierry Baudet. Hij heeft helaas niet de 450 zetels gekregen waar hij op hoopte, maar ging wel mooi van 2 naar 8 stoelen in de Tweede Kamer.

Fissa voor Democratie

In de main stream media is iedereen verbaasd dat Thierry Baudet niets van zich liet horen nadat de uitslagen bekend waren, maar dat is goed te begrijpen, want hij heeft z’n kop eraf gezopen op een gezellig FVD-feestje. Beelden van Thierry Baudet feest er op los ziet u hieronder.

Onderzoek OM

Thierry ging de afgelopen weken het land door met zijn Vrijheidskaravaan, waarin hij veel handen schudde en de nodige knuffels uitdeelde. Iets dat anno 2021 verboden is, dus start het Openbaar Ministerie een onderzoek naar zijn campagnepraktijken. “De officier van justitie heeft de beelden bekeken en naar aanleiding daarvan besloten dat we de zaak in onderzoek nemen. Dat betekent dat de politie een proces-verbaal gaat opmaken van wat er is gebeurd en dat de heer Baudet gehoord gaat worden”, aldus woordvoerder van het OM, Mary Hallebeek.

Thierry was niet bereikbaar voor commentaar.