Douwe Bob beroofd van Rolex

Psssssst! Wil je kindje? Douwe Bob is corona-verzetsstrijder Douwe Bob doet naam eer aan | Roddelpraat Nieuws
Psssssst! Wil je kindje? Douwe Bob is corona-verzetsstrijder Douwe Bob doet naam eer aan | Roddelpraat Nieuws

De Rolexbende houdt de gemoederen in BN’er-land nog steeds flink bezig. Ook zanger-liedjesschrijver Douwe Bob Posthuma viel ten prooi.

Uitkijken

Douwe Bob vertelt in de laatste editie van Playboy, het tietenblaadje van jullie vaders, dat hij onlangs slachtoffer is geworden van de Rolexbende. Hiermee komt hij in het illustere rijtje met Estelle Cruijff, Robert Moszkowicz en Jort Kelder te staan. Ook zij dragen graag een Rolex (en werden daarvan beroofd). “Ze hebben zo m’n klok van mijn pols gerukt. Sindsdien kijk ik dus wel wat beter uit,” aldus Bob over zijn beroving in Amsterdam.

Het is niet bekend welk merk klok hij momenteel draagt, ongetwijfeld zal de zanger dit spoedig in een interview vermelden.

Douwe bob veroordeeld

Onlangs kreeg Douwe een boete van 1500 euro omdat hij twee beveiligers van het ziekenhuis OLVG in Amsterdam-Oost had bedreigd. Niet lang daarvoor kreeg hij een rijverbod van drie maanden wegens rijden onder invloed. Dat heeft verder niets met dit verhaal te maken overigens.

Foto: Douwe
Broodje: Makreel