Helder licht Harrie Snijders komt Mark Rutte tegen

Helder licht Harrie Snijders komt Mark Rutte tegen
Helder licht Harrie Snijders komt Mark Rutte tegen

De alleskunner van Ex On The Beach, die onder het VMBO-smaldeel van Nederland bekend staat als Harrie de Dekhengst, had een hilarische ontmoeting met demissionair minister-president Mark Rutte.

Harrie – immer voorzien van een zonnebril, ook binnenshuis – pakte uiteraard meteen de telefoon ter hand om het memorabele moment in het tankstation voor het nageslacht vast te leggen. “Denk je alles meegemaakt te hebben, kom je onze minister-president tegen,” aldus Harrie. Waarop de met mondkap getooide politicus antwoord met: “Goedemorgen!”

Anderhalve meter maat!

Harrie bijt de demissionaire minister president toe dat hij anderhalve meter afstand moet houden, waarop Rutte reageert met “wel een mondkapje opdoen ouleh”. Hoe de twist is afgelopen is niet bekend. Zowel Harrie als de VVD-voorman waren niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk de ontmoeting hieronder:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x