14-Jarig meisje misbruikt door BN’er

14-Jarig meisje misbruikt door BN’er

17 reacties op “14-Jarig meisje misbruikt door BN’er

 1. Pascally 2.0. zegt:

  Kennen jullie dat? Lieve mede Roddelpraat-verslaafden? Zit je woensdag om 17.58 he-le-maal klaar met popcorn, drankje, de poes knorrend op schoot, pakt afstandsbediening maar oei: Jan Roos heeft zojuist een nieuwe Jan’ Review geplaatst. Ah. Een voorafje.

  *Anderhalf uur van je leven kwijt en een een halve fles wijn later*

  Oh ja, die nieuwe uitzending over die vieze Römer familie. Druk op afspelen. Wat is Yv. weer knap. Wat is Dennis toch weer Dennis en de kaaklijn van ome Jantje is blijkbaar op vakantie naar gebakjesland. Leuke 17 minuten die volgen maar dan… Een jonge kwetsbare vrouw dat misbruikt is en met een trillende stem haar verhaal doet. Alweer.

  Klote zooi.

  Nou, nog maar een glaasje wijn dan!

  Oeps, de fles is al leeg. Hihi.

  Even op pauze hoor! Ja, sorry ome Jan want ik moet eerst naar de supermarkt om bitterballen met pizza smaak scoren. Wel klaarblijkelijk die met salami want die van princes Margaretha zijn volgens Jan en zijn vermiste kaaklijn niet te hachelen. Ik gelo_Of hem. Eenmaal in de supermarkt toch ook maar frikandellen, een flinke pot mayonaise en curry in het mandje want als je naar Roddelpraat kijkt, hoef je even niet te deugen.

  Afijn! We zijn weer thuis. Hup. Flesje rode wijn open want rode wijn is voor de intellectuelen onder ons. Proost. Bitterpizzaballen in de uh niet schone airfryer. Lekker stinken. Op afspelen drukken.

  Drie kwartier fan-tas-tische entertainment. Wel inmiddels zo katje lam dat ik met m’n poes al miauwen en brabbelend in discussie ga of dit programma wel of niet vrouwvriendelijk is. Ik besluit van wel want zelf onbeschaamd met een harige poes in discussie gaan over ongeschoren poezen en mannelijke voorkeuren, dát is pas onvriendelijk! Nog twijfelend over het nut van mijn bestaan, besluit ik semi-emo naar bed te gaan: dat misbruikte meisje, het raakte me. Diep.

  Ik droom waarschijnlijk s nachts over een orgie met een paard met Thijs Römer en uiteraard Dennis in een weiland. John de Mol in een jurk die ons al plassend tot orde roept, Jan Roos die de geitenstal bezopen om ver fietst. Zijn kaak breekt terwijl Yvonne die een juice video over het tafereel opneemt. Achter een betaalmuur. Eigenlijk is het een bordeel. Overal zie ik spionnen, ze komen dreigend op me af maar dan…

  Dan schrik ik wakker, mijn harige poes genaamd Cinderella miauwt chagrijnig. Ze wil vreten. Ik krabbel slaperig achter mijn oor en wrijf over mijn voorhoofd. “Ach Jezus weer een kater op een doordeweekse dag”, mompel ik.

  “Kutwijf!” miauwt Cinderella jaloers naar me.

  Ik zweer het.

  “Jij een kater en ik weer niet!”.

  The end. Tot volgende week. Joe X

  5
  1
 2. John Wheeler (Capital Hospital) zegt:

  Nena uit Groningen.

  Thijs Römer heeft een probleem.

  Paul Römer heeft een probleem.

  Talpa heeft een probleem.

  John heeft een probleem.

  Het OM krijgt het druk.

  Benieuwd wie John de Mol deze keer gaat bedreigen om de beschuldigingen van tafel te krijgen.

  Voor een afkoopsom van plm €5000 euro is het nu een beetje te laat.

  1
  1
 3. Pieter zegt:

  Zogezegd die ballenbak met dat pedante bn-ervolk wordt goed uitgedund de laatste tijd.
  Wie geeft de garantie dat ze ook echt nooit meer terugkomen?

  1
  1
 4. Bob zegt:

  Ja, prima wel, ik mis nu eigenlijk de kaasstengels op de tafel bij de heren, en wat mij betreft zou de reclame ietsje eerder ingezet kunnen worden teneinde de B itterballen in de Airfryer te knikkeren en een bakje mosterd en de servetjes klaar te leggen. Het tweede blokje reclame kan dan 10 minuten later (bij de bospaddestoelen bitterballen) of twaalf minuten later voor het diepvries snacks assortiment van Snackdays.

  En graag ook reclame voor vette snacks en drank. Dat zou leuk zijn.

  1
  1
 5. complotwappie zegt:

  Weet je wat erger is dan de dood? De hel op aarde, en daar gaan we naartoe.

  2
  0
 6. AP zegt:

  Die reactie van Thijs Römer is inderdaad zwak. Maar is daarom alles dat dat meisje, dat smoorverliefd was en mentale problemen heeft, waar? Ze is er duidelijk op uit om hem kapot te maken. Maar is dat niet uit rancune omdat haar verliefdheid niet beantwoord is? Als ze echt bewijs zou hebben had ze dat al lang op tafel gegooid. Die twee selfies zeggen niks: ze zal hem opgewacht hebben toen. Misschien is de reactie van Römer om een andere reden niet zo sterk. Misschien wil hij haar niet verder in de problemen brengen. Achter de schermen zal er ongetwijfeld contact zijn via advocaten nu, er is meer gaande dan alleen die tweets.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.