Zangeres Stefania koopt peperdure auto van een ton

Zangeres Stefania koopt peperdure auto van een ton

Zangeres Stefania koopt peperdure auto van een ton. Ze laat op Instagram vol trots zien dat ze een prachtige Audi heeft gekocht. Pas zeven weken geleden wist ze haar rijbewijs te behalen, dus een iets te dure bak kon natuurlijk niet lang wegblijven…

Eurovisie Songfestival 2020

We kennen Stefania natuurlijk allemaal nog wel van het Eurovisie Songfestival in 2020. Ondanks het feit dat ze gewoon Nederlands is, deed ze die editie me namens Griekenland. Heel ver kwam ze niet. Dat was ook niet gek, want het meisje ziet er leuk uit, maar kan absoluut niet zingen.

Zangeres Stefania koopt peperdure auto van een ton

Inmiddels heeft ze al bijna een halfmiljoen volgers op Instagram en won ze in de tussentijd zelfs de prijs der prijzen: de Kids Choice Award bij Nickelodeon. De meid is dus lekker bezig. Amper zeven weken geleden sleepte ze haar rijbewijs binnen, dus daar moest nu ook een dure auto bij.

‘My new baby’

Op Instagram deelt ze een foto van zichzelf met haar nieuwe Audi en schrijft erbij: “My new baby🥹💗” Natuurlijk kan ze in de reacties rekenen op veel leuke reacties. Zo zegt ene Ruben zelfs: “Je gaat me vanaf nu vaaaaak thuisbrengen!!!😂😂❤️❤️” Ooh…?