Yo! Yo! Yo! Rapper Soufiane Eddyani neemt het voor Ali B op 

En dat is knap. Waar alle BN’ertjes in het geniep Ali ontvrienden op Insta staat Soufina op en zegt zo is het genoeg! Want volgens hem begint B’s succes nu pas. En “jullie belichten alleen het negatieve omdat hij succes heeft bereikt”. Ja mensen, beetje zeuren over verkrachtingen. Dat doen jullie uit jaloezie.

Wat wel een beetje jammer van Soufiane is dat hij deze post heel vlug heeft verwijderd en zijn account met 206k volgers op privé heeft gezet. Raarrrrrrrrrrrrrrrrrr. #staystrongali En oh ja, hij zit ook bij het management van Ali, maar dat heeft er vast ook niks mee te maken. *kucht*

45 reacties op “Yo! Yo! Yo! Rapper Soufiane Eddyani neemt het voor Ali B op 

 1. Dennis zegt:

  Deze ‘rapper’ z’n vriend prostitueerde minderjarige meisjes en hij heeft zelfs een ‘rap’ geschreven hoeveel begrip hij daarvoor heeft genaamd ‘amigo’. Zegt genoeg

  5
  0
  • Jessi zegt:

   Laten we afwachten op de om voor we te vlug reageren kan ook wel allemaal meevallen er is nog geen harde bewijs en ja als je 18 bent en sprijd je benen open ja dan zowk je het ook op en een klap van marco krijge op je bil ja is dat wel sexueel gebaar ik vindt het te vroeg allemaal meneer rietberg daar tegen over heeft wel toegegeven dus effe afwachten jongens voor me mensen de grond in boren terwijl we nog niks weten hoe en wat en mensen zijn wel heel snel met klachten indienen als ze ewn slaatje kunne slaan uit op geld of wat dan ook

   2
   4
 2. Baron von Munchausen by Proxy zegt:

  Soort zoekt soort.
  Opvoeding is mislukt.
  Verschil tussen goed en kwaad is onduidelijk.
  Geen inzicht in de eigen gedragingen.
  Beetje zoals die gestoorde kale marekaan die hierzo de hele dag vieze berichtjes zit te typen.

  Maar ja, wat moeten ze anders?
  Door die misdragingen aarden ze zichzelf buiten de maatschappij en van hun ouders hebben ze ook maar een beperkt genenpakket meegekregen door de jarenlange inteelt daar in het Rifgebergte.

  11
  0
 3. Goddelijk vingeren met Andries Knevel zegt:

  Vroeger heette een zanger nog Eddy Christiani maar die tijd is allang voorbij en we moeten het nu doen Eddyani de rappert. Laat Limburg onderlopen, Groningen in de grond verdwijen maar waar hebben we dit aan te danken.

  2
  0
 4. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Dit is met al die besnedenlander met dubbel pasjeport zo, al wordt er een oma voor hun neus beroofd dan nog zeggen ze niets tegen de politie, of hun neef heeft niets gedaan en is onschuldig. Kutvolk is het, smegma van de samenleving.

  6
  0
 5. Sara zegt:

  Beetje als dat Ted Bundy een charismatische man was die heel lief was voor zijn vader en moeder maar wel ff 30+ dames vermoord heeft. Of een Pablo Escobar die de perfecte vader was en liefhebbende echtgenoot maar wel honderden mensen liet vermoorden. Flikker op man, je kan nog zoveel goeds doen als je vrouwen verkracht of aanrandt maakt dat allemaal niks meer uit. Ga je ff schamen voor zo een opmerking.

  6
  0
 6. A zegt:

  Is niet gek dat souf het opneemt voor Ali, in die Arabische cultuur is het normaal om minderjarige meisjes te pakken, zolang het maar niet om hun eigen zusje gaat, mits het een neef of oom is natuurlijk

  4
  0
 7. Hans Worst zegt:

  het is ook de normaalste zaak van de wereld voor onze marocaanse medemens om ongewenst aan vrouwen of meisjes te zitten zolang het geen familie van hun is

  1
  0
 8. sanne zegt:

  Ali b 2 x 2 is 4 dan blijf ik hier…. ik zijn goed en kom uit de hood… jWz ben sceer en hou van appel of van peer….

  Dat was het dan weer…..

  Ali B VS Mark VS Hugo

  0
  0
 9. Weg met mocrotuig zegt:

  Het blijft voor mij een groot raadsel dat iemand die de Nederlandse taal zo slecht beheerst, als te zien is in het bericht hierboven, werkzaam is als rapper. Om uiteindelijk nog maar te zwijgen over de gedachtenkronkels waarmee verkrachting goedgepraat wordt.

  1
  0
 10. Rinus zegt:

  Nog zo’n yo yo yo bontkraag gastje zonder enig fatsoen! Hebben schijnbaar geen enkele opvoeding gehad vroeger! Oh nee, foutje, zijn moslim aangangers!

  1
  0
 11. Anka zegt:

  Absurd, Werkelijk er MOET een ommekeer komen in het brein van deze BN’rs . Er spoort iets NIET. Het gedrag klopt niet. De hooghartigheid van deze BN’rs is walgelijk. Om van te kotsen🤮🤮🤮🤮🤮. Wat een opgeblazen ego’s. Het is niet normaal dat mannen van de marrokkaanse afkomst het recht hebben zich zo te gedragen. Dat stuit enorm tegen de borst. In een woord walgelijk. Tien bruggen te ver.
  .

  1
  0
 12. Professor Paardekut zegt:

  Ali B is het levende bewijs dat het met onze marrokaanse medemens nooit wat gaat worden. Je hemrlt hem op geeft hem bakken vol geld, aanzien en wat niet meer zij. Desondanks snuift, neukt en bedriegt hij alles wat op zijn pad komt. Als kers op de taart komt er dan nog zo’n excuus berber het proberen goed te praten.

  1
  0
 13. Dikke Cowboy zegt:

  Het gedrag van Ali B valt helemaal binnen de normen van de Hiphop scene, en we hebben (helaas) massaal als volk dat achterlijke subcultuurtje omarmt. Ik verbaas me dan dus dat er zoveel verontwaardiging is over het gedrag van Ali.

  Wat?! Dachten we dat de teksten over bitches en hoe’s een gedicht was over de westerse normen en waarden?

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.