Wolter Kroes begrijpt niets van Nicol Kremers: ‘Waar is ze mee bezig?’

Wolter Kroes begrijpt niets van Nicol Kremers: 'Waar is ze mee bezig?'

Wolter Kroes begrijpt niets van Nicol Kremers. Onder de pikante verjaardagsfoto van Nicol reageert hij vol onbegrip: ‘waar is ze mee bezig?’ En hij is niet de enige die zich dit afvraagt. Onder de post met de pikante foto wordt enkel negatief gereageerd.

Pikante verjaardagsfoto

Op de verjaardag van Nicol Kremers plaatste Shownieuws een post op Instagram met een pikante foto die Nicolleke zelf had gedeeld. Ze schrijven erbij: “Happy birthday to Nicol Kremers! Ze blaast vandaag maar liefst 33 kaarsjes uit. Swipe voor haar pikante verjaardagspost. 🤩🥳”

Wolter Kroes begrijpt niets van Nicol Kremers

Nu is de post van Shownieuws zelf totaal oninteressant, maar de reactie van Wolter Kroes op deze post is wel grappig. Hij vraagt zich hard af: “Waar is ze in vredesnaam mee bezig?? Van harte 🎉.” Dat is iets wat wij ons ook sterk afvragen. Iemand regeert op Wolter: “ze moet toch d’r knaken verdienen en werken wil ze niet, dus ja… Dan jezelf maar te kijk zetten.”

‘Hoe diep kan een mens zinken?’

Natuurlijk is Wolter Kroes niet de enige die vraagtekens heeft bij haar nieuwe carrière. Een ander vraagt zich in de reacties af: “Hoe diep kan een mens zinken?” Volgens ene Wil (betrouwbare bron) is het nog veel erger dan dat: “ze ontspoort helemaal, dat is een moeder van vier kinderen, arme kinderen met zo’n moeder.” Of wat dacht je van iemand die denkt dat ze een leven moet gaan zoeken: “daar zit je dan op je 33e verjaardag, met je blote billetjes naar de camera 🤣🤣🤣. Jeetje zeg, get a life 🫣.” Nicolleke zal de reacties onder haar posts wel om deze reden hebben uitgezet. Al die kritiek hoeft ze niet, hoor.