Woke maatschappij woest op Sylvie Meis

Woke maatschappij woest op Sylvie Meis

Woke maatschappij woest op Sylvie Meis. En waarom? Omdat mevrouw een foto van haar gigantische kledingkast deelt op Instagram. Ze schrijft erbij: ‘where the magic happens’, maar volgens meerdere mensen kan dat echt niet, omdat er kinderen verhongeren aan de andere kant van de wereld.

Een leeg omhulsel

Het moet toch niet gekker worden…? Sylvie Meis is een domme doos. Dat kunnen we vaststellen. Ze is heerlijk, maar aan de binnenkant van haar hersenpan gebeurt weinig. Ze is een leeg omhulsel en eerlijk is eerlijk: het is ook best verwaand dat ze een overvolle kledingkast op haar Instagram deelt, maar ach…

Woke maatschappij woest op Sylvie Meis

Momenteel ligt ze onder vuur door woke Nederland, omdat ze het er niet mee eens zijn. Waarom? Omdat er kinderen aan de andere kant van de wereld zijn die verhongeren. Daarom. En dat is heel erg logisch! Zo reageert iemand op haar post: “They are so much children that die hungry every day.. 😱.. So lost money.”

‘Doe een rondje voedselbank!’

Sylvie had haar geld verdomme ook in de voedselbank kunnen stoppen! “Misschien moet je een keertje een rondje voedselbank doen. Daar gebeurt magie die de vrijwillgers leveren”, schrijft ene Gerard. Gezien Sylvie over haar kledingkast schreef dat het de plek is waar de magie plaatsvindt, reageert iemand anders hĂ©Ă©l terecht: “That’s not magic that’s over consuming 😂.” Godsammekrake… Ik word hier zo moe van.