Vriendin Kalvijn wil iets zeggen

nina-warink

Maar wat is voor mij een groot raadsel. Deze Nina Warink heeft volgens mij last van hyperventilatie, niet te verwarren met hyperinflatie waar we allemaal last van hebben. En dus moet ze door een APK en wil ze een wonderpil, maar die bestaat niet. En nu moet ze leren ademhalen of zo. Ik ben hier echt te veel man voor. Wat staat hier?

Soms moet je even door de APK heen 🚗 en moet je even uit een situatie stappen om er daarna weer fris in te kunnen stappen.

Mijn jaar begon natuurlijk niet echt denderend (lees; op 1 jan in het buitenland in het ziekenhuis liggen). Het was gewoon kut en beangstigend. Maar deze controle freak en perfectionist dacht dat ze de situatie daarna wel onder controle had. Gewoon door door door en niet lullen maar poetsen. Ik dacht als ik naar de dokter stap en ik gewoon een pilletje zou krijgen het wel weer opgelost zou zijn. Maaaaar voor de meeste dingen in je hoofd bestaat er niet iets zoals een wonderpil (ik dacht daar natuurlijk weer anders over). Want als daarna je lichaam uitvalt moet je toch echt die controle loslaten. Dus hup, ik moest even door de APK gaan met mijn lichaam & koppie en dat kost nou eenmaal tijd. Net als dat je je been breekt, je in het gips moet en daarna weer opnieuw moet leren lopen met het been. Moest ik nu weer opnieuw (jawel) leren ademhalen.

Nou en ik ken je vertellen dat die meid weer een beetje kan ademhalen :). Ik ben nog niet helemaal door de keuring heen maar we komen er wel 😊💪🏼♥️

19 reacties op “Vriendin Kalvijn wil iets zeggen”

 1. Jos zegt:

  Non nieuws waar weer niemand op zit te wachten.
  De mannen van Roddelpraat slaan steeds vaker de plank mis.
  Stop te doneren aan deze lutsers

  10
  32
 2. Apk rapport Janus anus Roos zegt:

  Kapotte lever
  Vervet hart
  Pens uit model
  Hersenbeschadiging
  Haaruitval
  Gebroken huwelijk

  Ons advies is door de schredder

  1
  8
 3. En voor een beetje clout, sucken ze die zegt:

  Ik weet het, wij van Roddelpraat zijn geen fan van Jesse Hoefnagels, maar deze is voor nu wel even leuk:

  🎵🎶Zelf vriendinnen van vloggers ze hebben kookboeken.
  Hmm, maar ze koken helemaal niks.
  En voor een beetje cloud, sucken ze die…🎶🎵

  0
  1
 4. Anti Alles zegt:

  Wat een niveau dit mokkeltje, je zal maar zo stom zitten lullen en het nog serieus nemen ook.
  Wat een wartaal slaat ze uit. Gelukkig heeft ze goeie tieten en een lekker lichaam, want van de goede gesprekken moet ze het niet hebben.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.