Vriendin Kalvijn wil iets zeggen

nina-warink

Maar wat is voor mij een groot raadsel. Deze Nina Warink heeft volgens mij last van hyperventilatie, niet te verwarren met hyperinflatie waar we allemaal last van hebben. En dus moet ze door een APK en wil ze een wonderpil, maar die bestaat niet. En nu moet ze leren ademhalen of zo. Ik ben hier echt te veel man voor. Wat staat hier?

Soms moet je even door de APK heen 🚗 en moet je even uit een situatie stappen om er daarna weer fris in te kunnen stappen.

Mijn jaar begon natuurlijk niet echt denderend (lees; op 1 jan in het buitenland in het ziekenhuis liggen). Het was gewoon kut en beangstigend. Maar deze controle freak en perfectionist dacht dat ze de situatie daarna wel onder controle had. Gewoon door door door en niet lullen maar poetsen. Ik dacht als ik naar de dokter stap en ik gewoon een pilletje zou krijgen het wel weer opgelost zou zijn. Maaaaar voor de meeste dingen in je hoofd bestaat er niet iets zoals een wonderpil (ik dacht daar natuurlijk weer anders over). Want als daarna je lichaam uitvalt moet je toch echt die controle loslaten. Dus hup, ik moest even door de APK gaan met mijn lichaam & koppie en dat kost nou eenmaal tijd. Net als dat je je been breekt, je in het gips moet en daarna weer opnieuw moet leren lopen met het been. Moest ik nu weer opnieuw (jawel) leren ademhalen.

Nou en ik ken je vertellen dat die meid weer een beetje kan ademhalen :). Ik ben nog niet helemaal door de keuring heen maar we komen er wel 😊💪🏼♥️

https://www.instagram.com/p/Ce-r0fRgH24/?utm_source=ig_web_copy_link